Sinoć završen 3. festival "Novi val"

Na trećem izdanju festivala, iako je zbog vremenskih (ne)prilika došlo do tumbanja programa, ugostili smo izvrsnu ekipu muzičara iz Crne Gore i regiona: Luce, Lovely Quinces, duo Haze&Ash, grupu Svemirko, kantautorku Kezz i kantautora J.R. Augusta u pratnji mini hora, koji su redom održali dobro posjećene koncerte za pamćenje.

Posebno smo ponosni na publiku koja je pomno ispratila filmski program u kome su dominirali filmovi o odrastanju, koji su otvorili nagrađivani filmovi "U plavetnilo" i "Flafi", uz gostovanje glumice Gracije Filipović odnosno režiserke Milice Lee Filipovski. Gost festivala bio je i reditelj Ognjen Isailović koji je predstavio svoj kratki igrani film "Suvozači".

Festival je i ove godine podržala Opština Budva, pomogli HG "Budvanska rivijeri" i lokalni privrednici, a volontersku akciju u sklopu "Novog vala" finansirala je delegacija EU u Crnoj Gori, kroz projekat "StroNGO".

Učestvuj i ti

Pozivamo mlade umjetnike da nas kontaktiraju kako bi učestvovali u nekim od naših projekata. Pošaljite nam vaše autorske radove, naravno autentične, drugačije od drugih

Prijavi se

Učestvuj i ti

cross Zatvori