Predstava o vršnjačkom nasilju "Igre isteene"

Predstavu “Igre isteene” odigrali učenici budvanske srednje škole u amfiteatru SMŠ “Danilo Kiš” u petak, 21. decembra, izazvavši emotivne i veoma pozitivne reakcije brojne publike.


Tema predstave, rađene po tekstu dramaturškinje i književnice Ružice Vasić, veoma je aktuelna – vršnjačko nasilje koje je u konstantnom porastu, kako u Crnoj Gori tako i u cijelom regionu. Bazirana je na stvarnim događajima tj. konkretnim primjerima iz Budve i šireg okruženja, prvenstveno namijenjena srednjoškolcima, njihovim roditeljima i profesorima...

“Igre isteene” premijerno su izveli Mia Simić, Isidora Labović, Dušan Liješević, Ksenija Mićković, Aleksa Stojanović, Iva Stanković, Marija Vlaović i Mario Roganović.

Pokrovitelj ove aktivnosti bilo je Ministarstvo sporta - Direktorat za mlade, uz podršku Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade Opštine Budva i srednje mješovite škole “Danilo Kiš”.

Učestvuj i ti

Pozivamo mlade umjetnike da nas kontaktiraju kako bi učestvovali u nekim od naših projekata. Pošaljite nam vaše autorske radove, naravno autentične, drugačije od drugih

Prijavi se

Učestvuj i ti

cross Zatvori