Projekat StroNGO

Trogodišnji program koji za cilj ima jačanje kapaciteta NVO sektora u Boki i Budvi kroz projekat "StroNGO", finansiran od strane delegacije EU u Crnoj Gori, u kojem smo aktivni partner(i) sa još nekoliko nevladinih organizacija, na čelu sa NVO "Expeditio" iz Kotora.

U februaru 2016. godine počeo je projekat "StroNGO" ( Developing stronger civil society in Boka Kotorska) odobren kroz program Evropske unije IPA 2014 Civil Society Facility Montenegro.

NVO Agora je jedna od četiri nevladine organizacije s područja Boke Kotorske koja aktivno učestvuje i realizuje program(e), a vodeći partner je NVO Expeditio iz Kotora. Ostale partnerske organizacije su “Naša Akcija” iz Kotora, “Urban Nova” iz Herceg Novog i Kulturno-zavičajno udruženje “Napredak - Gornja Lastva" iz Tivta.

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kapaciteta nevladinog sektora u Boki Kotorskoj (i Budvi), putem organizovanja stručnih radionica za direktne učesnike i druge nevladine organizacije sa ovog područja, te podršku u realizaciji izabranih aktivnosti - koje uključuju volonterske akcije i građanski aktivizam - svake pojedinačne partnerske organizacije - sve do kraja 2018.


Učestvuj i ti

Pozivamo mlade umjetnike da nas kontaktiraju kako bi učestvovali u nekim od naših projekata. Pošaljite nam vaše autorske radove, naravno autentične, drugačije od drugih

Prijavi se

Učestvuj i ti

cross Zatvori